Rask Transformerende Terapi

RTT

Ved hjelp av svært effektive, resultatorienterte RTT-teknikker kan jeg hjelpe deg med:

  • Styrke selvfølelse og selvtillit
  • Bli bevisst på dine verdier, hva er det som virkelig betyr noe for deg.
  • Sette realistiske mål og nå dem
  • Prestasjoner innen idrett eller karriere
  • Bli trygg på å snakke i/foran forsamling
  • Sinneproblematikk
  • Få indre ro
  • Overkomme prestasjonsangst
  • Bli kvitt eksamensnerver
  • Stresshåndtering
  • Gi slipp på/redusere fysisk smerte forårsaket av uhåndterte følelser
  • Få god dyp søvn slik at du føler deg uthvilt
  • Endre vaner ifht Kosthold, søtsug, vekt
  • Ta action, bli fri prokrastinering
  • Forberedelser til fødsel 
  • Huske gode minner 

Kontakt meg hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg med noe som ikker er nevnt ovenfor.

Løft ditt Liv!

Løft ditt liv er en 30 dagers én til én transformasjonspakke med RTT som innebærer:

Steg 1: Gratis infosamtale

Gratis infosamtale varer opptil 20 min. Her snakker vi om din situasjon og hvordan jeg kan hjelpe deg. Du kan stille de spørsmålene du lurer på og snakker om ditt ønskede resultat. Dette er også en samtale for å se om vi passer til hverandre.

Avtaler neste møte. Alle møter vil foregå over Zoom uten annen avtale. 

Alt som kommer frem i behandlingen er taushetsbelagt. 

Steg 2:Innledende samtale:

Den innledende samtalen varer i ca 20- 40 min. Her snakker vi om din situasjon. Men viktigst av alt skaper vi et bilde av din ønskede transformasjon og ditt ønskede resultat. Avtaler neste møtet.

Steg 3:Terapitime

Jeg guider deg inn i dyp avslapning og derfra utforsker vi underbevisstheten sammen. Vi finner rotårsaken, du får en annen forståelse for hvorfor du har fått denne utfordringen og når, gir slipp og installerer nytt og bedre program inn i underbevisstheten. Det er en omfattende prosess som varer ca. 90 - 120 min.

Steg 4: Lydfil

Du får med deg en personlig lydfil som er spesifikt designet for deg etter terapitimen. For varige resultater er det ekstremt viktig å høre på den hver dag i minst 21 dager. Dette er en viktig del av endringsprosessen. Hver gang du lytter til lydfilen, blir de nye nervebanene som ble skapt under hovedøkten, sterkere gjennom repetisjon.

Steg 5:Dialog 7-10 dager etter terapitimen

Dialog rundt endringsarbeidet som har startet.

Steg 6: Samtale 21-24 dager etter terapitimen

Samtale rundt endringen og eventuelt veien videre. Veiledning og støtte gjennom hele programmet ved behov. 

RTT - Rapid Transformational Therapy

RTT-terapi er basert på vitenskapen om nevroplastisitet og gir raske og effektive resultater ved å kombinere de mest effektive NLP-prinsippene med CBT, kognitiv terapi, psykoterapi og hypnoterapi for å skape en unikt kraftfull terapiform som hjelper mennesker med å overvinne problemene sine. 

RTT er en kraftfull og effektiv hybridterapi utviklet av Marisa Peer, en verdenskjent terapeut, bestselgende forfatter og prisbelønt foredragsholder med klienter som Hollywood-kjendiser, administrerende direktører, kongelige og olympiske idrettsutøvere. Hun underviser nå tusenvis av studenter over hele verden i denne metoden. Hun har mottatt en mengde priser for sitt arbeid. 

Opplev dyptgripende endringer med RTT. På så lite som tre behandlinger kan du forvente å se varige resultater. Mer komplekse og utfordrende problemer kan kreve flere konsultasjoner. RTT arbeider på et dypere, ubevisst nivå for å avdekke og transformere de underliggende årsakene til dine utfordringer. Ved å bruke det ubevisste sinn som et kraftig verktøy omstrukturerer jeg dine dypeste overbevisninger, verdier og vanemønster ved hjelp av underbevisstheten. Disse overbevisningene, som ble formet gjennom barndom og livshendelser, kan begrense ditt potensial. Ved å arbeide med roten av hovedproblemet, kan vi effektivt fjerne blokkeringer og installere positive sannheter og affirmasjoner i underbevisstheten din.


Vitenskapen viser at sinnet kan omstille seg gjennom nevroplastisitet, og ved å få tilgang til underbevisstheten kan vi skape nye nervebaner som erstatter gamle, begrensende mønstre med nye, styrkende vaner og overbevisninger. Med RTT kan du oppleve kraftige og varige endringer allerede etter 1-3 behandlinger. Verktøyene er unike i sin raske og effektive tilnærming, og de har en dyp og positiv innvirkning på din evne til å overvinne hindringer, lykkes og skape positiv forandring i sitt liv.